Punime të domosdoshme në rrjet, KEDS-i njofton për ndërprerjet e rrymës

Kosova

Punime të domosdoshme në rrjet, KEDS-i njofton për ndërprerjet e rrymës

Më: 5 nëntor 2020 Në ora: 17:22
Foto ilustrim

Për shkak të punimeve të domosdoshme në rrejt, KEDS-i ka njoftuar se disa vende do të mbesin pa rrymë.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

06.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

Në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mushtishti (Kodi: 32000002) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet: fshatrat: Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, SopijëdheVraniq.

Arsyeja:Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

Në NS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 09:00-12:00

Vendet:fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja:Demontim i shtyllave të tensionit të mesëm në Stapanicë.

Pejë

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Lumbardhi (Kodi: 3000005 ) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00

Vendet:fshatrat: Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratish e Ulët dhe Shaptej.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

Në NS 110/10(20) kV Istogu 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu II (Kodi: 54000007)  prej orës10:30  deri në ora12:30

Vendet: Qyeti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Ndërimi i transformatorit sipas urdhëresës në TS 54000007005 Loshët Blinda.

07.11.2020

Punime në projekte investive

Pejë

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Peja II(kodi 500510) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës00:30  deri në ora 06:30.

Vendet: rrugët: Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Avdyl Frashëri (një pjesë), Dr.Nuredin Çeku (një pjesë), Eqrem Çabej,  Gjergj Fishta, Halil Turku (një pjesë), Isa Boletini, Maria Shllaku, Rifat Burxheviq dhe Shaban Spahija, Agim Radoniqi (një pjesë), Asllan Çeshma, Azem Bejta, Bege Maliqi, Beteja e Albulenës (një pjesë), Dëshmorët e Peklenës (një pjesë), e Çamërisë, Gjergj Fishta, Jusuf Kelmendi (një pjesë), Kapetan Rudi, Mbreti Bardhyl, RifatBurxheviq (një pjesë), Sylë Tabaku dhe Tahir Coli, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Bajram Kelmendi, De Rada, Elena Gjika (një pjesë), Enver Hadri, Esat Berlajolli, Gjenerali Wesly Clarc (një pjesë), Isa Boletini, Lekë Dukagjini, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Nëna Terezë (një pjesë), Onufri, Ramiz Xhema (një pjesë), Shaban Spahija (një pjesë), Shaqir Qavolli, Veslli Kllark, Viljem Voker dhe Xhevat Begolli, Burma, Eliot Engel, Faik Konica (një pjesë), Gazmend Zajmi (një pjesë), GjemajlShkololli, Kongresi, Lirisë, Mbretëresha Teutë (një pjesë), Qarshia e Gjatë, Shaban Basha, Sheshi Haxhi Zekës, Zejtarëve (një pjesë) dhe Zekirja Rexha (një pjesë), 12 Qershori, Lekë Dukagjini (një pjesë), Maria Shllaku, Qendra Spitalore e Pejës, Manastiri i Pejës, Ujësjellësi, Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Avdyl Frashëri (një pjesë), e Tesllës (një pjesë), Flori e Lauri, Koço Floku, Lekë Dukagjini, Mbreti Zog (një pjesë), Mulla Agani (një pjesë), Nëna Terezë, Pal Engjëlli, Perandori Justinian, Rashit Gorani, Rifat Begolli (një pjesë), Xheladin Hana dhe Gjimnazi.

Fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, ShtupeqiMadh, ShtupeqiVogël, Stankaj, Levoshëdhe Maja e Zezë,

Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e tretë.

Prishtinë

Në NS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kVU dhe kryqi kabllovik  (kodi:10012002 ) prej orës 07:30-19:30

Vendet: Ana e djathtë të qytetit të Fushë-Kosovës.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja Feeder 3 Feeder 4 në nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushë-Kosova 2019.

2.

Në NS 35/10kV Fushë-Kosovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pozhegu    (kodi:15018016 ) prej orës 07:30-19:30

Vendet: PTK-ja dhe Banesat e Pozhegut.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja Feeder 3 Feeder 4 në nivelin e tensionit 20kV sipas projektit Lot 32 Fushë- Kosova 2019.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Bërnicë e Epërme (Kodi: 13000001004) prejorës11:00  deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja:Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Në NS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Kulla te Xhamia (Kodi:15018018066)  prej orës 09:00 deri në ora16:00

Vendet: Lagjja Te Xhamia.

Arsyeja:Shtrirja e kabllos në rrjetin ekzistues.

5.

Në NS 35/10 kV  Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bardh i madh Te Sadiku ( kodi:15018018063) prej orës 12:00-16:00

Vendet:Një pjesë e fshatit Bardh iMadh.

Arsyeja: Shtrirje e kabllove.

07.11.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Në NS /35/10kV Fushë- Kosova II  dotë ndërprehet:

Dalja10kV Albana (Kodi:15018008) prej 09:00 deri në ora12:00.

Vendet: Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël,Sllatina e Vogël II,Albana e Madhe te Shaljanë dhe FSK-së.

Arsyeja:Vendosja e shtyllës  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Në NS 110/10kV Prishtina2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.37 Stabilimenti shpërndarës, Bregui Diellit(Kodi: 11000016) prej 13:00 deri 16:30

Vendet: Bregui Diellit Zona Lindje, rr. Vëllezërit Gërvalla, rr.Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen dhe Ernest Koliqi.

Arsyeja:Realizimi i lidhseve  sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Prizren

1.

Në NS 35/10kV Prizren IV  do të ndërprehet:

Dalja10kV Fat Group (Kodi: 30033015) prej 11:00 deri në ora14:00.

Vendet: Kompleksi banesor në rrugën Tirana.

Arsyeja: Kompletimi i kthinës në NS Prizreni IV.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat