Vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës - Bota Sot
Vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës

Kosova

E premte, 16 nëntor 2018

Vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës

Më: 12 shkurt 2018 Në ora: 16:56
Ilustrim

KEDS përmes një komunikate për media ka bërë të ditur orarin e reduktimeve të rrymës nëpër disa komuna të Kosovës.

Njoftimi i KEDS-it

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.02.2018 në NS 35/10 kV Fushë Kosovë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Shtëpia e Kulturës (Kodi: 15018003) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni i Trenit dhe ana e majtë deri te rruga e Çerdhes.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10kV.

2.

Më 14.02.2018 në NS 35/10 kV Drenas do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullovë,, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e  shtyllës  12m  për  revizionimin e  Daljes  10 kV.

2.

Më 14.02.2018 do të ndërprehet: NS 10/0.4kV i cili furnizohet nga Dalja 10kV J38  Lagja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000038) NS 110/10 kV Prishtina 7 prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Objekti banesor NPSH  A4 Arif Durmishi.

 Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e TS 10/0.4kV të ri.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.02.2018 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Manasteric, Llokvice, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjane Lubinje e epërme, Lubinje e Ulët, Gornja  sellë, Mushnikovë, TS Prevalla, hotel Sharri, TS Sat styro, TS Shpia e bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit linjor- degëzimi G. Sello – Prevallë.

2.

Më 14.02.2018 në NS 35/10 kV Prizren IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hotel Prizreni (Kodi: 30033013) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali dhe Objekteti Banesor.

Arsyeja e ndërprerjes: ndërrimi i ndërprerësit.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 14.02.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Sllovia (Kodi: 41000003) prej orës   10:00  deri në ora   15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sllovija, Smollusha, Gllavica, Marevci, Qallopeku,Gushterica e Ulët, Livagj si dhe konsumatorët komercialë të kësaj dalje.

Arsyeja e ndërprerjes: Punë e planifikuar nga ekipi i prishjeve (montimi i 2 shtyllave të betoni të tensionit të mesëm në Sllovi).

2.

Më 15.02.2018 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

·         LP 35 kV Magure (Kodi:410480) prej orës   00:00  deri në ora   01:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale, Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanice, Harilaqi, Treshnjevka dhe konsumatorët, Burimi,  KFOR-i, Pompat e Ujit, Aeroporti, Transmetuesi, Radari I Aeroportit, Antena e Ipkos, Antena e Postes, Antena Televizive,Feronikeli, Miniera Golesh, Ëind Poëer, Aeroporti i ri 2 dhe Aeroporti.

Po ashtu pa energji do të mbesë NS 35/10kV Parku I Biznesit me të gjitha daljet 10kV.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parku I, Parku II, Llapushniku, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re, A02 Plastika, Shtrubullove, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashët, Poterk, Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i Lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (nje pjese) dhe A19 kosmonte foods.

Arsyeja e ndërprerjes: Rregullimi i kokës së kabllit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 14.02.2018 në NS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenica (Kodi: 41048001) prej orës   08:00  deri në ora   11:00  si dhe nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirena, Fushtica e Epërme, Fushtica e Ulët, Resinoc Baincë, Shala dhe  Krojmiri.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllave, konzollave, përçuesit, izolatorëve dhe ndërrimi i transformatorëve të tensionit temësëm.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.02.2018 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës   10:00  deri në ora   15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave në largpërçurs.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.02.2018 në NS 35/10 kV Malishevë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Dragobili (Kodi: 82082006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.557 Bedri Berisha (1 konsumator), fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e ndarësit në drejtim të Pagarushës.

2.

Më 14.02.2018 në NS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Gjakova 3 (Kodi: 81083016) prej orës 11:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Besim Bistrazhini, rr.Dërgut Vokshi, rr.Dëshmorët e Lirisë, rr.Elena Gjika, rr.Gjon Bisaku, rr.Gjon Nikoll Kazazi, rr.Haki Taha, rr.Hysni Dobruna (një pjesë), rr.Ismail Qemali (një pjesë), rr.Konferenca e Bunjajt, rr.Konstandin Kristoforidhi, rr.Lidhja e Prizrenit, rr.Martin Camaj, rr.Migjeni (një pjesë), rr.Mithat Frashëri, rr.Shaban Polluzha, rr.Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe rr. Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 10KV; 2x150/5/5A.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.02.2018 në NS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Zhegra (Kodi: 61066006) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhegra, Lladova, Llashtica (një pjesë), Shurdhani, Pidiqi, Selishta, Çeliku, Haxhitë, Isufaj, Terziaj dhe Demirët.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 14.02.2018 në NS 110/10 kV Kamenicë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV LP Industrial (Kodi: 62000015) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Muharremi Petroll, birraria Hugos, Seperacioni Ardhmeria Topanicë, Ujësjellësi Topanicë, Lindi petroll, Fabrika e bllokave, Seperacioni Tali, Dogana, Borovci, Landi, Fama petroll dhe Shp Arbnori.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Mbrojtjes Rele, sinjalizimi kyçje- shkyçje.

3.

Më 14.02.2018 në NS 110/10 kV Kamenicë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Maliqi Petroll (Kodi: 62000016) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbetet: Maliqi petroll.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Mbrojtjes Rele, Sinjalizimi kyçje- shkyçje.

4.

Më 14.02.2018 në NS 110/10 kV Kamenicë do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Koretini Kodi: 62000017) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellsi Korinjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i Mbrojtjes Rele, Sinjalizimi kyçje- shkyçje.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 14.02.2018 në NS 110/10 kV Deçan do të ndërprehet:

·         Dalja 10 kV Barani (Kodi: 53000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël,  Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat
Sondazh
test