Orari i reduktimeve me energji elektrike

Kosova

Orari i reduktimeve me energji elektrike

Më: 11 shtator 2018 Në ora: 17:04
Foto ilustrim

KEDS-i, të martën, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës në ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtina

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.09.2018 në NS 35/10kV Drenas  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Shtrubullova (Kodi: 16021004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri. 

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljeve 10 kV.

2.

Më 13.09.2018 në NS 35/10kV  Mazgit do të ndërpritet:

Dalja 10kV Shkabaj (Kodi:15019002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj,  Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma, Al Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje.

3.

Më 13.09.2018 në NS 35/10kV Batllava  do të ndërpritet:

 NS 35/10 kV Batllava (Kodi: 140150) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat te Zahir Pajaziti, MAP Burgu i Sigurisë së Lartë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Mitrovica

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.09.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliq i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Gjilani

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.09.2018 në NS 35/10 kV Gjilani III do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi: 60062002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prelepnica (Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, Sera), T.S. Privat Kmetovac (Kabi, Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor - Zeleni vrh,  Kmetovce, Prelepnica, Kosaca iI  Silova – Muhaxheri.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionim i LP dhe Pastrim i trasesë.

2.

Më 13.09.2018 në NS 110/6 kV  Hani i Elezit do të ndërpritet:

Dalja 6 kV Paldenica (Kodi:42000004) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Paldenica, Pompa "Alba oil", Axhamitë, Dimca dhe Dremjak.

 Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë, revizion.

Gjakova

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 13.09.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Opterusha  (Kodi:82000010) prej orës  10:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin  fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe  pastrimi i trasesë.

Peja

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  13.09.2018 në TS 110/10 kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevëe Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndrrimi i shtyllave.

Ferizaj

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  14.09.2018 në TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Konjuh (Kodi: 41000004) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lipjan (një pjesë), Konjuh, Pjesë e Banullës, Bizneset përgjate Magji. Prishtinë – Ferizaj. 

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i Shtyllës së vjetër, sipas PEE.

Prizren

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më  13.09.2018 në TS 35/10 kV Dikanca do të ndërpritet:

NS 35/10 kV  Dikanca (Kodi: 300370) prej orës 09:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Frigofood, Fshati Brod dhe afariste:N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, Fshatrat:Baqkë,Dikancë,Leshtan,Radesh .

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat