Si mund të tërhiqni energji pozitive sa herë që ju dëshironi?

Life style

Si mund të tërhiqni energji pozitive sa herë që ju dëshironi?

Më: 14 mars 2020 Në ora: 19:30
Foto ilustrim

Nëse doni që jeta juaj të ndryshojë për të mirë, ndryshimi duhet të fillojë nga brenda. Sipas psikologjisë së avancuar kuantike nga filozofë si David Hume, qenia njerëzore është një magnet që rrezaton dhe tërheq atë që ai kërkon.

Përshëndet njerëzit që i takon

Buzëqesh gjithmonë

Mos u ankoni

Mësoni të jetoni me gabime

Punoni për të arritur qëllimet

Lirohuni nga frika

Mëso të jesh i lumtur me atë që ke

Qëllimet afatshkurtëra janë më të lehta për t’u arritur

Bëni gjëra që ju gjallërojnë

Jetoni jetën tuaj dhe jo atë të të tjerëve

Cilësia e jetës buron nga cilësia e mendimeve tuaja: pse të mos filloni të besoni se meritoni një jetë të jashtëzakonshme?

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat