Shitje Godeal24 Shtator: Merrni Windows 10 për 7.35€

Teknologji

Shitje Godeal24 Shtator: Merrni Windows 10 për 7.35€

Më: 14 shtator 2021 Në ora: 08:40
Godeal24

Dyqani i softuerëve Godeal24 ka përgatitur deri në 60% zbritje në softuer në shtator. Ideja prapa këtij promovimi është të siguroni çelësa OEM për Windows 10, të cilat mund të azhurnohen në Windows 11 tashmë në tetor. Çështja është zgjidhur pa mëdyshje me çelësat - kur azhurnoni nga Windows 10 në Windows 11, ju mbani licencën. Si pjesë e promovimit, disa produkte mund të blihen me zbritje 45% dhe 60% sipas kodit promovues, dhe për disa produkte - më të rëndësishme dhe të reja - dyqani vendos çmime fikse me zbritje të marra parasysh.

Ofertë speciale: licencë për Windows 10 dhe Microsoft Office

Nuk ka nevojë të përdorni kuponë zbritje

Windows 10 Professional at 7.35€

Windows 10 Pro Professional - 2 PCs at 11.35€

Microsoft Office 2016 Professional Plus – 1PC (Phone) at 19.99€

Microsoft Office 2016 Professional Plus – 1PC at 24.99€

Microsoft Office 2019 Professional Plus – 1PC (Phone) at 25.99€

Microsoft Office 2019 Professional Plus – 1PC at 30.99€

Zbritje 45% me kodin promovues VT45

Windows 10 Home 32/64-bit CD-Key – 8.76€

Windows 10 Home 32/64-bit 2 PCs CD-Key – 14.56€

Parallels Desktop 16 Pro Edition 1-year Subscription – 49.49€

Windows Server 2019 Standard CD-Key – 17.23€

SQL Server 2019 Standard 5pcs – 39.59€

Windows Server 2019 Essentials –25.84€

Windows Server 2019 Datacenter – 24.74€

Image

60% ZBRITJE në Produkte të tjera me Kod Kuponi: VT60

Windows 10 Professional + Office 2019 Pro Bundle – 35.86€

Windows 10 Home + Office 2019 Pro Bundle- 35.94€

Windows 10 Professional + Office 2016 Pro Bundle – 25.41€

Windows 10 Home + Office 2016 Pro Bundle – 25.68€

Project Professional 2019 for 1 User CD-Key – 22.75€

Visio Professional 2019 for 1 User CD-Key – 19.89€

Microsoft Office 365 Professional Plus Account – 1 Device 1 Year – at 15.21€

Nëse hasni në ndonjë problem ose keni vetëm disa pyetje, ekipi i tyre i mbështetjes së klientit është i gatshëm t'ju ndihmojë me fjalë dhe vepra! Për çdo lloj kontakti, thjesht dërgoni atyre një email në adresën e mëposhtme: [email protected]

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat