Fshihni fotografitë që i keni në telefona – opsioni i ri për Google Photos

Teknologji

Fshihni fotografitë që i keni në telefona – opsioni i ri për Google Photos

Më: 6 dhjetor 2021 Në ora: 12:21
Foto ilustrim

Gjatë qershorit të këtij viti, Google prezantoi funksionin “Locked Folder” në kuadër të aplikacionit Google Photos për pajisjet Pixel.

Kjo karakteristikë tani vjen edhe në pajisjet që nuk janë të linjës Pixel.

“Locked Folder” është “folderi” i sigurt dhe i mbyllur në kuadër të pajisjes, ku përdoruesit mund të ruajnë fotografitë dhe videot e tyre private, e përmbajtja e tyre nuk do të bartet tek Google Photos.

Përdoruesit e tjerë në këtë “folder” mund të shohin vetëm përmbajtjen që pronarët kanë ruajtur, e nuk u lejohet shpërndarja e tyre.

Të nderuar lexues të gazetës “Bota sot”, komentet që përmbajnë fyerje, ofendime dhe sharje nuk lejohen në portal. Andaj, komentet e juaja do të kalojnë në filtra për aprovim dhe të tillat që përmbajnë gjuhë që nuk përkon me rregullat, nuk do të aprovohen. Ju faleminderit.
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat