Dega e LDK-së në Zvicër: Qëndrojmë përkrah vendimit të Kryesisë dhe Kryetarit Isa Mustafa

Zvicra

Dega e LDK-së në Zvicër: Qëndrojmë përkrah vendimit të Kryesisë dhe Kryetarit Isa Mustafa

Më: 25 mars 2020 Në ora: 13:23
LDK

Vendimi i Kryesisë Lidhjes Demokratike të Kosovës nën udhëheqjen e Dr. Isa Mustafës , mocion të mosbesimit për Kreministrin Kurti  është i duhur dhe në kohë. Ky vendim vjen si parandalim të një të keqeje nga një kryeministër me djellje të mentalitetit Neostalinist. Nuk u dasht shumë  kohë tregojë se kush është dhe do të shkojë. Sjellja si autokrat ndaj ministrave të Qeverisë dhe largimi i tyre si leckë njëpërdorimshe është dëshmi, që nuk pret më të provohet edhe më tej. Ky  nuk e kuptuaka barabarësinë e marrëveshjes! Por për te të tjerët rreth tij në Qeveri janë numra  e ky"Padroni" , që heq e lëviz këdo dhe kudo. Pa numëruar gjithë ato, që kemi parë gjatë qeverisjes del rrjedhshëm perfundimi i një udhëheqësi diktator, fatbardhësisht pa fuqi eliminimi fizik i gjithë atyre, të  cilët nuk mendojnë as flasin si ky.

Ne kemi parë ose edhe lexuar sjelljet e diktatorëve, por në Demkraci z. Kryeministër, egzistojnë rregulla të shumicës në shoqëri , në qeverisje, në marrëveshje! Mos harro se keni lidhur marrëveshje me një subjekt , i cili bart vulën e krijimit të shtetit të Kosovës!  Ky dubjekt dhe udheqësi shpirtëror i saj Dr. Inrahim Rugova , bashkë me intelektualët e kohës vunë themelet dhe krijuan miqë për të ardhur këtu. E ti zotëri do të ç'orijentosh këtë rrugë, gjer në prishjen e marrëdhënijeve me miqët  më të besueshëm  të Kosovës tonë. Dukesh si një burrë , që vetën e ka në huj, me karizëm pak të tepruar, që për organizim të institucioneve të shtetit nuk jep shërbime të mira! Ndoshta do të kishte bërë mirë dikur t'i numëronim të gjitha mangësitë, por  kësaj radhe  duam tę kursejmë edhe pak. Ke dhënë pak për këtë vend, andaj nuk të lënë tjerët ta shkatërrosh.

Dega jonë përkrah inicjativën e të gjithë atyre që e duan Kosovën, po me aq fuqi duan edhe miqët e saj!

Shpresojmë se deputetët e Parlentit në bashkëpunim me miqët tanë do të dalin nga këto dy kriza: ajo Korona vorusit Pandemik dhe kriza Kurti !

Rrini larg ju që i bëtë dëme Kosovës dhe leni të lirë të gjithë ata, të cilët e duan  pa hile dhe dinë ta bëjmë atë  më sę miri!

Këshilli  për Informim i degës së LDK-së në Zvicër

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat