Një shoqëri e sëmuar!

Amerika

Një shoqëri e sëmuar!

Nga: Prof. As. Dr. Nijazi Halili Më: 18 maj 2020 Në ora: 11:23
Prof. As. Dr. Nijazi Halili

Një shoqëri e sëmurë prej dukurive negative, së pari i duhet diagnozë e saktë, e pastaj shërim i shpejt e pa pasoja.

Pa, një diagnozë të sigurtë, dukuritë negative në shoqëri  nuk mund të shërohet, e çka është më keqja sëmundja fillon të metastazoj dhe të merrë përmasa marramendëse. 

Sigurisht, një diagnozë e saktë  bëhet nga mjekët, sociologët, politologët, psikologët, juristët, historianët,  në përgjithësi ekspertët e shkencave sociale. 

Nuk, dijë sa janë duke i kontribuar shoqërisë sonë, këta ekspert të fushave sociale që shoqëria jonë një ditë  të shërohet nga këto vese të shëmtuara, negative?

I mbetet kohës, por  gjykoj se këto dukuri negative, në shoqërinë tonë, tani  i kanë lëshuar rrënjë thellë deri në palcë  sa që edhe një diagnozë  e saktë, nuk do të ketë shërim apo nuk do të kryej punë, pasi është bërë vonë.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat