Dënohet me një vit burg i akuzuari për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi - Bota Sot
Dënohet me një vit burg i akuzuari për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi

Kronikë e zezë

Dënohet me një vit burg i akuzuari për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi

Më: 5 mars 2020 Në ora: 17:20
Gjykata Themelore

Gjykata Themelore në Prishtinë gjatë të enjtes ka marrë vendim që të akuzuarin, A.S ta dënoj me një vit burgim, për veprën penale “Keqpërdorim i fëmijëve në pornografi”.

Në njoftimin e Gjykatës thuhet se ky dënim do të ekzekutohet nëse në periudhën kohore prej dy viteve, i akuzuari nuk kryen tjetër vepër penale.

Të akuzuarit A.S në dënimin e shqiptuar do t’i llogaritet edhe koha e kaluar nën masën e paraburgimit nga data 14.10.2019 deri me dt.05.03.2020.

“I akuzuari A.S është akuzuar nga Prokuroria pasi që në muajin tetor të vitit 2019 në Prishtinë, i akuzuari përmes aplikacionit kompjuterik “E-MULE”, duke shfrytëzuar internetin e hotelit “Kika”, kishte shpërndarë 19 video me përmbajtje pornografike për fëmijë dhe disa video të tjera, të cilat iu kishin zënë në flagrancë nga policia duke i shpërndarë nga Laptopi i tij, si dhe kishte vënë në dispozicion pornografi për fëmijë, ashtu që secila pajisje elektronike që e ka pasur të instaluar aplikacionin E-Mule ka mundur të këtë qasje në video dhe materialin tjetër pornografik”, thuhet në komunikatën e Gjykatës.

Pala ka të drejtën e ankesës në Gjykatën e Apelit të Kosovës.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat