Konferencë e opozitës

Kultura

Konferencë e opozitës

Nga: Musa Ahmetaj Më: 7 maj 2021 Në ora: 22:23
Kuvendi i Kosovës

Çka na keni ba neve

Të tërat i mbajmë në mend

Tashti pritni revanshin

Te githa ua kthejmë me rend

Kurrë nuk keni votuar

O me kartelë o ngritje dore

Tërë kohën rrinit bashkë

Nëpër bufe dhe në koridore

Tashti ju inkurajojme

Për kravata dhe elegancë

Nga ju do të kërkojmë

Çdo javë nga një interpelancë

Ju bëjmë me dije

Nuk do të zgjedhim as fjalor

Me sharje dhe fyerje

Çdo seancë do ju bëjmë horë

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat