Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Maqedonia

Publikohen çmimet e reja të derivateve të naftës në Maqedoni

Më: 19 tetor 2022 Në ora: 20:57
Foto ilustrim

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendim, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 0,44% në raport me vendimin e datës 17.10.2022.

Çmimet e shitjes me pakicë të ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98 si dhe EURODIZELIT (D-E V) dhe EKSTRA I LEHTË (EL-1) nuk ndryshojn. Çmimi i shitjes me pakicë i MAZUTIT M-1 SU ka ulje për 1,115 denarë/kilogram, dhe tani do të arinë në 49,919 denarë/kilogram.

Nga data 20.10.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 – 89,00 (denarë/litër)

Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 – 91,50 (denarë/litër)

Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) – 103,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) – 98,50 (denarë/litër)

Mazut М-1 SU – 49,919 (denarë/kilogram)

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat