Dy vlerat më të veçanta shoqërore të shtetit tonë

Religjion

Dy vlerat më të veçanta shoqërore të shtetit tonë

Nga: Kreshnik Hoxha Më: 21 prill 2022 Në ora: 19:53
Kreshnik Hoxha

Populli ynë ka një kulturë të jashtëzakonshme, sa i përket respektimit të besimeve.

Gjithmonë ka treguar shembull si duhet të respektuar liria e besimeve fetare, që garantohet edhe më aktin ma të lartë juridik të shtetit, “Kushtetuten”.

Kështu që mos të kemi përçarje mes veti, për shkak të besimeve fetare, sepse çdo njeri ka të drejtë të besojë në atë që e dëshiron, kështu që këtë harmoni dhe tolerancë që kemi mes komuniteteve fetare, mos të arrijë askush që ta prishë,

Janë munduar shumë, mirëpo besoj fuqishëm në popullin tonë që si deri më tani, do të jemi shembull, të vazhdojmë gjithmonë kështu.

Dy vlerat më të veçanta shoqërore të shtetit tonë janë toleranca ndërfetare dhe harmonia mes komuniteteve fetare.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat