Policia në Pejë sekuestron 22 motoçikleta, 51 gjoba për kundërvajtësit

Peja

Policia në Pejë sekuestron 22 motoçikleta, 51 gjoba për kundërvajtësit

Më: 22 shtator 2023 Në ora: 16:00
Foto nga vendi i ngjarjes

Policia ka njoftuar se në Pejë, në kuadër të planit “Motoçikletat 2023”, ka sekuestruar 22 motoçikleta dhe ka shqiptuar 51 fletëgjoba pёr kundёrvajtёsit.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë ka apeluar tek tё gjithё ngasësit e motoçikletave qё fillimisht t’i regjistrojnё dhe t’i bartin pajisjet e nevojshme pёr ngasje sepse “siguria ёshtё mbi tё gjitha”.

Raporti i plotë:

Drejtorisë Rajonale të Policisë në Pejё, Stacioni Policor nё Pejё, ka hartuar planin e veprimit “ Motoçikletat 2023”, i cili ka filluar tё implementohet nga data 20.09.2023 dhe i njëjti do tё vazhdojë edhe mё tutje.

Gjatё kёtyre angazhimeve nё terren pёr tre (3) ditё janё realizuar:

Janё shqiptuar pesёdhjetё e njё (51) fletgjoba pёr kundёrvajtёsit

Janё sekuestruar njёzet e dy (22) motoçikleta

Drejtoria Rajonale e Policisë në Pejë, apelon tek tё gjithё ngasësit e motoçikletave qё fillimisht t’i regjistrojnё dhe t’i bartin pajisjet e nevojshme pёr ngasje sepse siguria ёshtё mbi tё gjitha.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat