Manastiri i Zvërnecit, destinacioni i parë më i frekuentuar në ditët e para të 2023

Vlora

Manastiri i Zvërnecit, destinacioni i parë më i frekuentuar në ditët e para të 2023

Më: 3 janar 2023 Në ora: 13:55
Foto ilustrim

Manastiri i Zvërnecit në Vlorë mbetet destinacioni i parë më i frekuentuar gjatë ditëve të para të 2023.

Të shumtë në numër turistë dhe vendas i janë drejtuar për një shëtitje në natyrë.

Pavarësisht vizitorëve të shumtë, projekti i ndërtuar më pak se pesë vite më parë është gati e pakalueshme. Ndërsa platforma e drurit është harkuar.

Pushuesit thonë se është si pasojë e kushteve klimaterike.

Një projekt i cili nisi në vitin 2017 e që parashikonte ndërtimin jo vetëm të urës, por edhe një galeri dhe muze të florës e faunës së zonës.

Projekti mbeti përgjysmë, ajo që u ndërtua ishte vetëm ura e drurit, edhe kjo e fundit sot e amortizuar, raporton A2 CNN. 

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat