Përfundimtare: Ky është formacioni më i mirë në Kosovë në periudhën 1999-2019, lojtarja dhe trajneri më i mirë

Volejboll

Përfundimtare: Ky është formacioni më i mirë në Kosovë në periudhën 1999-2019, lojtarja dhe trajneri më i mirë

Nga: Kemajl Goca Më: 21 prill 2020 Në ora: 17:54
Ilustrim

Të gjithë trajnerët e Superligës A (6) dhe tetë ish volejbollistet e mirënjohura, ish reprezentuese të Kosovës, gjithsej 14, iu përgjigjen anketës së rubrikës së sportit të gazetës kombëtare “Bota sot”. Secili prej tyre ka zgjedhur formacionin më të mirë për periudhën 1999-2019, trajnerin dhe volejbollisten.

Shumica prej tyre kanë dalur hapur (katër prej tyre mbeten anonim, emra janë të njohur për redaksi tonë të sportit) me formacionet më të mira, trajnerin dhe volejbollisten më të mirë në periudhën 1999-2019.

Trajnerët janë të gjithë të rangut të elitës së volejbollit femëror dhe ish volejbollistet, që përzgjodhën formacionin më të mirë, secila në kohën e tyre ka qenë bartëse e lojës në ekip dhe alfa e omega në kombëtare!

Në bazë të anketës, të votave që mblodhën, u zgjodh volejbollistja më e mirë 1999-2019, pasuesja 1999-2019, pranuesja 1999-2019, korrektorja 1999-2019, libero 1999-2019, qendra 1999-2019 dhe trajneri 1999-2019.  

KY ËSHTË FORMACIONI MË I MIRË PËR PERIUDHËN 1999-2019

Pasuesja më e mirë 1999-2019: Ganimete Gërbovci
Pranueset më të mira: Shemsij Asllanaj, Vildane Jashari
Qendrat më të mira 1999-2019: Fjolla Shabani, Albulena Ejupi
Libero më e mirë 1999-2019: Fjolla Hyseni
Korrektorja më e mirë 1999-2019: Vlora Hasani-Berisha
Trajneri më i mirë 1999-2019: Abedin Ibrahimi
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsie Asllanaj  

POZITA PASUESE:
Sipas anketës, GANIMETE GËRBOVCI, është pasuesja më e mirë e periudhës 1999-2019.
Renditja
1. Ganimete Gërbovci        7 vota
2. Blinera Jaha    5
2. Edona Gjinolli    4 
3. Drenusha Asllanaj    2
4. Nurane Musliu    1
4. Arta Ramadani    1

Image

Ganimete Gërbovci

POZITA PRANUESE: 
Sipas anketës, SHEMSIJE ASLLANAJ, është pranuesja më e mirë për periudhën 1999-2019.
Renditja
1. Shemsije Asllanaj    9 vota 
1. Vildane Jashari    8
2. Afërdita Sadiku    5
3. Shqipe Kçiku    3
4. Arbenita Ymeri    2
4. Sherife Behrami    1
4. Adelajda Prenga    1
4. Vlora Hasan-Berisha    1

Image

Shemsije Asllanaj

Image

Vildane Jashari

POZITA e QENDRA
Sipas anketës, FJOLLA SHABANI, është qendra më e mirë e periudhës 1999-2019.
Renditja
1. Fjolla Shabani    9
2. Albulena Ejupi    8
3. Mimoza Shkodra    2
4. Besarta Kashtanjeva    1
4. Shpresa Azemi    1
4. Margona Maksuti    1
4. Egzona Geci    1
4. Bleona Kadriu    1
4. Arbenita Ymeri    1
4. Marigona Asllanaj
4. Jehona Berisha    1

Image

Fjolla Shabani

Image

Albulena Ejupi

POZITA LIBERO
Sipas anketës, FJOLLA HYSENI, është qendra më e mirë e periudhës 1999-2019.
Renditja 
1. Fjolla Hyseni    9 vota
2. Saranda Grajçevci    3
2. Ira Salihu    3
3. Albulena Behrami    1
3. Sherife Behrami    1
3. Saranda    Muhadri    1
3. Leonora Latifi    1 

Image

Fjolla Hyseni

POZITA KORREKTORE 
Sipas anketës, VLORA HASANI-BERISHA, është korrektorja më e mirë e periudhës 1999-2019.
Renditja 
1. Vlora Hasani-Berisha    7
2. Rukie Muja    3
3. Flutura Hasani    2
3. Shemsija Asllanaj    1
3. Dhurata Sylejmani    1

Image

Vlora Hasani-Berisha

POZITA TRAJNERI
Sipas anketës, ABEDIN IBRAHIMI, është trajneri më i mirë i periudhës 1999-2019.
Renditja
1. Abedin Ibrahimi    7   
2. Naser Krasniqi    4
3. Lorik Ilazi    2
3. Bahri Gjinovci    2
3. Mehmdi Mehmeti    2

Image

Abedin Ibrahimi

Volejbollistja më e mirë, SHEMSIE ASLLANAJ, e periudhës 1999-2019
Renditja 
1. Shemsije Asllanaj    10 vota
2. Vildane Jashari    1 
2. Afërdita Sadiku    1    

Image

Shemsie Asllanaj

ANKETAT E TRAJNERËVE DHE ISH VOLEJBOLLISTEVE,  JA SI U PËRCAKTUAN: 
Ky është formacioni më i mirë 1999-2019, sipas Shemsie Asllanajt

Pasuesja më e mirë 1999-2019: Ganimete Gërbovci, Drenusha Asllanaj
Pranuese 1999-2019: Vlora Hasani-Berisha, Afërdita Sadiku
Libero 1999-2019: Ira Salihu
Qendra 1999-2019: Marigona  Asllanaj, Jehona Berisha
Korrektore të mirë asnjëherë nuk ka pas në Kosovë
Trajner 1999-2019: Abedin Ibrahimi, Mehdi Mehmeti

Formacioni më i mirë 1999-2019 (emër i njohur për redaksi)
Pasuese 1999-2019: Arta Ramadani 
Pranuese 1999-2019: Afërdita Sadiku Vildane Jashari dhe Shqipe Kqiku
Korrektore 1999-2019: Dhurata Sylejmani 
Qendra 1999-2019: Arbenita Ymeri, Albulene Ejupi. 
Libero 1999-2019: Saranda Grajçevci  
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Afërdita Sadiku
Trajneri më i mirë 1999-2019: Naser Krasniqi

Formacioni më i mirë 1999-2019, sipas Vlora Hasani-Berisha
Pasuesja më e mirë  1999-2019: Blinera Jaha
Korrektorja më e mirë  1999-2019: Flutura Hasani
Libero 1999-2019: Fjolla Hyseni
Pranueset më të mira 1999-2019: Shemsije Asllanaj, Adelajda Prenga   
Qendrat më të mira 1999-2019: Fjolla Shabani, Mimoza Shkodra 
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsije Asllanaj
Trajneri më i mirë 1999-2019: Lorik Ilazi

Formacioni më i mirë 1999-2019, sipas Edon Ibrahimit
Pranuese 1999-2019: Vildane Jashari-Afërdita Sadiku 
Korrektore 1999-2019: Shemsie Asllanaj
Qendër 1999-2019: Albulena Ejupi/Fjolla Shabani 
Libero 1999-2019: Fjolla Hyseni 
Pasuese 1999-2019: Ganimete Gërbovci
Trajner 1999-2019: Abedin Ibrahimi
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Vildane Jashari

Formacioni më i mirë 1999-2019, sipas Ganimete Gërbovcit
Pasuese 1999-2019: Edona Gjinolli
Korrektore  1999-2019: Vlora Hasani
Pranuese 1999-2019: Vildane Jashari dhe Arberita Ymeri
Libero 1999-2019: Saranda Grajçevci dhe Leonora Latifi
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsie Asllanaj
Trajneri më i mirë 1999-2019: Bahri Gjinovci, Abedin Ibrahimi

Formacioni më i mirë 1999-2019 (emër i njohur për redaksi)

Pasuesja më e mirë  1999-2019: Ganimete Gërbovci 
Korrektorja më e mirë  1999-2019: Vlora Berisha
Dy pranueset më të mira 1999-2019: Shemsije Asllanaj, Afërdita Sadiku
Qendra më të mira 1999-2019: Albulena Ejupi
Fjolla Shabani
Libero: Fjolla Hyseni
Volejbollistja më e mirë 1999-2019:  Shemsie Asllanaj
Trajneri më i mirë 1999-2019: Abedin Ibrahimi

Formacioni më i mirë 1999-2019, sipas Arbenita Ymeri-Bajramaliut
Pasuese 1999-2019: Blinera Jaha, Ganimete Gërbovci
Pranuese 1999-2019: Vildane Jashari
Pranuese 1999-2019: Shemsije Asllani 
Korrektore 1999-2019: Vlora Hasani
Qendër 1999-2019: Albulena Ejupi
Qendër 1999-2019: Fjolla Shabani
Libero 1999-2019: Fjolla Hyseni, Saranda Muhadri
Trajneri më i mirë 1999-2019: Dyshja Abedin Ibrahimi, Naser Krasniqi.
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsie Asllanaj

Formacioni më i mirë 1999-2019, sipas Bahri Gjinovcit
Pasuese 1999-2019: Ganimete Gërbovci, Blinera Jaha
Korrektore 1999-2019: Vlora Hasani
Pranuese 1999-2019: Shemsije Asllanaj
Pranuese 1999-2019: Vildane Jashari
Qendër 1999-2019: Fjolla Shabani, Albulena Ejupi
Libero 1999-2019: Fjolla Hyseni
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsie Asllanaj
Trajner 1999-2019: Lorik Ilazi
 
Formacioni më i mirë 1999-2019, sipas Edona Gjinollit
Pasuese 1999-2019: Edona Gjinolli, Ganimete Gërbovci
Pranuese 1999-2019: Shemsije Asllanaj
Qendër 1999-2019: Fjolla Shabani
Libero 1999-2019: Ira Salihu
Korrektore 1999-2019: Flutra Hasani
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsie Asllanaj
Trajneri më i mirë 1999-2019: Naser Krasniqi

Formacioni më i mirë 1999-2019 (emër i njohur për redaksi)

Pranuese 1999-2019: Vildane Jashari, Afërdita Sadiku, Shqipe Kçiku, Shemsije Asllanaj.
Korrektore 1999-2019: Vlora Hasani-Berisha
Pasuese 1999-2019: Ganimete Gërbovci, Nurane Musliu.
Qendër 1999-2019: Albulena Ejupi, Besarta Kashtanjeva, Shpresa Azemi, Margona Maksuti
Libero 1999-2019: Saranda Grajçevci. 
Trajneri më i mirë 1999-2019: Abedin Ibrahimi
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsie Asllanaj

Formacioni më i mirë 1999-2019 (emër i njohur për redaksi)
Pasuesja 1999-2019: Edona Gjinolli
Korrektorja 1999-2019: Rukie Muja
Pranuese 1999-2019: Shemsija Asllanaj
Pranuese 1999-2019: Sherife Behrami
Qendra 1999-2019: Egzona Geci, Bleona Kadriu
Libero 1999-2019: Albulena Behrami, Fjolla Hyseni
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsie Asllanaj.
Trajneri më i mirë 1999-2019: Naser Krasniqi.

Formacioni më i mirë 1999-2019 të femrat, sipas Arta Ramadanit
Pasuse 1999-2019: Blinera Jaha 
Pranuese 1999-2019: Vildane Jashari
Pranuese 1999-2019: Shemsie Asllanaj
Korrektore 1999-2019: Rukie Muja 
Qendër 1999-2019: Albulena Ejupi, Fjolla Shabani.
Libero 1999-2019: Fjolla Hyseni, Ira Salihu
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsie Asllanaj
Trajner 1999-2019: Abedin Ibrahimi.

Ky është formacioni më i mirë 199-2019, sipas Naser Krasniqit
1. Pasueset më të mira:  Edona Gjinolli ( pjesë e AAB e fituese e kupës 2012 dhe titullit 2011, Drenusha Asllanaj, tituj me Kastriotin 2009, me Prishtinën 2012,2013, me AAB-ën 2015) .  
2. Korrektore: Vlora Hasani - Berisha (kampione me Mabetex ,2005, 2006, 2007), Rukie Mujaj  - pjesë e plejadës së re (fituese e kupës me Skenderajn në vitin 2019, anëtare e kombëtares).
3. Pranuese: Arbenita Ymeri (kampione me Kastriotin 2000, me Mabetex 2004, 2005, 2006, 2007); Shqipe Kqiku (kampione me Mabetex 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, me AAB 2011 dhe2015).
4. Qendrat: Albulena Ejupi (kampione me Mabetex 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, me AAB 2011), Fjolla Shabani (kampione me Dritën 2017, 2018, 2019).
5. Libero: Fjolla Hyseni - kampion me Dritën, katër herë kampione), Sherife Behrami (kampione me Skenderaj 2014, fituese e kupës 2019).
6.Volejbollistja më e mirë e të gjitha kohërave në rolin e pranueses dhe qendrës, është Shemsije Asllanaj,  kampione me Dinamo të Tiranës (2001), me Gjinovcin (2002, 2003), me Kastriotin 2009, me Universitetin e Prishtinës 2010, me Prishtinën (2012,2013 ), me AAB në (viti 2015 ).                                                         
Volejbollistja më e mirë 1999-2019: Shemsie Asllanaj.
Trajner: Mehdi Mehmeti
Në këtë listë është e pamundur ti fusim të gjitha ato që kanë dhënë shumë për volejboll, andaj ju kërkoj ndjesë paraprakisht”, thotë Krasniqi gjatë anketës.

Formacioni më i mirë 1999-2019 të femrat, sipas Lorik Ilazit
1. Blinera JAHA - pasuese (4 here Kampione dhe prej vitit 2014 kyqe ne dominimin e Dritës).
2. Shemsie ASLLANAJ - pranuesja 1-re (meritore dhe dominuese prej vitit 2009-2014 qe ku ka shkuar ka dalur kampione, se dhe viti 2001 dhe 2003 kampion me Gjinocin).
3. Vildane JASHARI - pranuesja 2-te (kampione prej ne vitin 1999, 2000, 2002, 2009 me Kastriotin ku ishte nder lojtaret kryesore dhe me meritorja për rezultatet e Kastriotit, si dhe disa vite eksperiencë si ne Teutën e Durrësit gjithashtu edhe ne Danunziana Itali).
4. Fjolla SHABANI - Qendra 1-re (njëra ndër qendrat me te mira qe ka pasur Kosova ndonjëherë meritore për ngritjen e Dritës së Gjilanit dhe gjithashtu e zgjedhur shumë herë edhe lojtare e ndeshjes me Kosovën në garat ndërkombëtare si kundër Zvicrës në Zvicër gjithashtu edhe kundër Suedisë në Suedi, 3 here Kampione me Dritën).
5. Mimoza SHKODRA BISLIMI - Qendra 2-te (Meritore për rezultatet e Dritës një kohe dhe mandej lojtare e KEK-ut e prapë e Dritës me një varg suksesesh të mëdha).
6. Vlora HASANI BERISHA - Korrektore (njëra ndër më meritoret e dominimit te Mabetexit dhe kampione 4 here me Mabetexin në vitet  2004, 2005, 2006, 2007 si dhe lojtare e Shkendijës së Tetovës disa vite). 
7. Fjolla HYSENI - LIBERO (Meritore në të gjitha sukseset e Dritës dhe njëra ndër kryesoret e pikës më të fortë të Dritës mbrojtjen, 4 herë Kampione e Kosovës).
Trajner: Bahri Gjinovci.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat