Evropë mos!

Kultura

Evropë mos!

Nga: Adem Bytyçi Më: 19 maj 2024 Në ora: 16:24
Autori Adem Bytyçi

Më e preferuara e Evropës Serbia agresore

Se sa Kosova viktimë

Këtë tanimë edhe i verbri

Nga qielli e shef

Se si Evropa lëvizë

I shërbën agresorit Serbisë

Kundër Kosovës viktimë.

Për Evropën

Kjo nuk është risi

Edhe në të kaluarën

Tokatë e shqipërisë

Ia ka dhuruar Serbisë

Është koha

Që Evropa padrejtësitë

T' cilat historikisht

Ia ka bërë Shqipërisë

Dhe shqiptarëve

T'i korrigjojë në raport me Serbinë

Për t'ia falur mëkatet perëndia

T' cilat Evropa historikisht

I'u ka bërë shqiptarëve

Kosovës dhe Shqipërisë

N' raport me Serbinë

Me ndihmën edhe t' Rusisë.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat