Sa kohë dëshirojnë gratë të zgjasin marrëdhëniet seksuale?

Seksi

Sa kohë dëshirojnë gratë të zgjasin marrëdhëniet seksuale?

Më: 19 shtator 2019 Në ora: 21:54
Ilustrim

Meshkuj kjo është koha që dëshirojnë gratë të zgjatë një marrëdhënie seksuale.

Në çoftë se keni qenë duke kërkuar për një mënyre apo truk për të i bërë përshtypje të dashurës dhe dhomën e gjumit, ky artikull mund të ju jap një zgjidhje të aprovuar nga shkenca.

Një ekip i hulumtimit nga Amerika janë munduar të gjejnë kohën ideale të zgjatjes së marrëdhënieve seksuale dhe kanë ardhur në përfundim me disa të gjetura interesante, raporton “ETimes”.

Ky studim është bërë me meshkuj dhe gra përreth Amerikës dhe Britanisë duke i shikuar shprehitë seksuale të tyre. Të gjithë pjesëmarrësit nga mosha 18-35 vjeç të cilët e kanë pranuar që janë seksualisht aktiv në 6 muajt e fundit, janë pyetur në dy pyetje 1. sa kohë kanë kryer marrëdhënie seksuale dhe 2. sa është kohëzgjatja e dëshiruar nga ata për marrëdhënie seksuale.

Rezultatet ishin befasuese dhe të ndryshme nga dy gjinitë.

Si rezultat, gratë dëshirojnë që seksi të zgjat më shumë sesa meshkujt. Gratë e përfshira në këtë hulumtim kanë dhënë se një kohëzgjatje prej 25 minutave e 51 sekonda është konsideruar si ‘ideale’ pasi që kjo ia jep atyre ndjenjën e mirë dhe të kënaqësisë. Ndërsa, meshkujt dëshirojnë që marrëdhëniet të zgjasin më pak dikur rreth 20 minuta e 43 sekonda.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat