Mehaj: Trupat tanë të gatshëm për operacione në kushte ekstreme dimërore

Aktuale

Mehaj: Trupat tanë të gatshëm për operacione në kushte ekstreme dimërore

Më: 4 shkurt 2023 Në ora: 12:07
Trupat e Qendrës Ndërkombëtare të Trajnimit për Kërkim Shpëtim (QNTKSH),

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka deklaruar se trupat e Qendrës Ndërkombëtare të Trajnimit për Kërkim Shpëtim (QNTKSH), janë të gatshëm të realizojnë operacione të kërkim-shpëtimit në kushte ekstreme dimërore.

Mehaj përmes një statusi në rrjetin social në Facebook ka shkruar se Qendra Ndërkombëtare e Trajnimit për Kërkim Shpëtim (QNTKSH), po realizon trajnimin për Kërkim Shpëtim Dimëror në Brezovicë.

“Trupat tanë të gatshëm të realizojnë operacione të kërkim- shpëtimit në kushte ekstreme dimërore. Qendra Ndërkombëtare e Trajnimit për Kërkim Shpëtim (QNTKSH), po realizon trajnimin për Kërkim Shpëtim Dimëror në Brezovicë me fokus në operacionet e evakuimit të lënduarve me ski, evakuimit të lënduarve nga orteku dhe mënyrat e kërkimit në orteqe.

Vazhdojmë drejt sukseseve të reja!”, ka shkruar Mehaj në Facebook.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat