​Dhoma e Tregtisë promovon shërbimet dhe produktet e kompanive

Ekonomi

​Dhoma e Tregtisë promovon shërbimet dhe produktet e kompanive

Më: 6 qershor 2024 Në ora: 08:31
Kryetari i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë Kosovë

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë (DHTIK) ka njoftuar anëtarët e saj se në kuadër të shërbimeve të cilat i ofron përmes pakos së anëtarësisë e cila është vjetore, në mes të tjerash përfshihet edhe promovimi i shërbimeve dhe produkteve të kompanive.

DHTIK thekson se duke pasur parasysh angazhimet dhe kohën e limituar që kanë bizneset anëtare për të ndarë në pjesën e promovimit të shërbimeve dhe produkteve për kompanitë e tyre, t’i përcjellin materialet apo informacionet kryesore rreth shërbimeve apo produkteve për kompanitë, që ata dëshirojnë t’i ndani me komunitetin e biznesit dhe opinionin publik.

“Ndërsa Zyra për Komunikim me Publikun dhe Marketing do i pranoj dhe përpunoj këto materiale dhe të njëjtat do të publikohen në të gjitha kanalet e informimit të DHTIK.

Faleminderit për bashkëpunimin dhe besnikërinë e treguar ndër vite”, thuhet në njoftim.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat