Kur nuk i del zot, pse e merr?

Kultura

Kur nuk i del zot, pse e merr?

Nga: Musa Ahmetaj Më: 4 dhjetor 2021 Në ora: 20:13
Musa Ahmetaj

Të gjitha organet e trupit

Organizuan një takim

Të zgjedhin komandantin

Propozimi ishte unanim

E para me propozim doli

Unë e meritoj, thotë zemra

Jam shumë funskionale

Më meritore se thembrra

Mëlçia me ton më të butë:

Edhe unë di të komandoj

Bile në bazë të funksionit

Pse vallë a nuk e meritoj

Propozimit ju bashkangjitë

Me shumë nervozë, zonja aortë

Pse të mos jam unë komandant

Meritore dhe e ëmbël sikur tortë

Më dëgjoni me kujdes

Mos i dëgjoni këta horrët

Në bazë të punës që bëjë

Mua më takon , thanë zorrët

Pas shumë polemikave

Me aklamacion votuan

Komandat të organizmit

Bythën dot e emëruan

Por e shkreta nuk dinte

Çka të bënte me nënshkrimin

Mbrenda tre katër dite u zu kaps

Dhe e kundërmoi tërë organizmin.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat