Prej sot Kuvendi Komunal i Mitrovicës Veriore me vetëm një asamblist serb, 12 shqiptarë e dy boshnjakë

Mitrovica

Prej sot Kuvendi Komunal i Mitrovicës Veriore me vetëm një asamblist serb, 12 shqiptarë e dy boshnjakë

Më: 14 dhjetor 2022 Në ora: 13:46
Kuvendi Komunal i Mitrovicës Veriore

Pas dorëheqjes së asamblistëve të Listës Serbe në fillim të muajit nëntor, nga Kuvendi Komunal në veri të Mitrovicës, të mërkurën u betuan asamblistë të rinj të cilët do të vijnë nga Iniciativa Qytetare.

14 asamblistët e rinj tashmë kanë dhënë betimin.

Asamblistët e Kuvendit Komunal të Mitrovicës Veriore sapo kanë kryer betimin solemn sot.

Në mesin e asambleistëve që kryen betimin ishin 12 deputetë shqiptarë, nga 13 gjithsej në listë nga Iniciativa Qytetare, 2 deputetë boshnjakë dhe një serb, shkruan “Mitropol”.

Kjo ishte vetëm një mbledhje e rregullt e Kuvendit Komunal, e njëmbëdhjeta e radhës, pas dorëheqjes së asamblistëve nga Lista Serbe.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat