Komuna e Mitrovicës për këtë vit do të ketë buxhet në vlerë mbi 20 milionë euro

Mitrovica

Komuna e Mitrovicës për këtë vit do të ketë buxhet në vlerë mbi 20 milionë euro

Më: 5 shkurt 2021 Në ora: 10:15
Drejtoria për Financa dhe Zhvillim Ekonomik

Drejtoria për Financa dhe Zhvillim Ekonomik gjatë ditës së djeshme e mirëpritën miratimin e draft- buxhetit për vitin 2021 në mbledhjen e jashtëzakonshme të Kuvendit Komunal.

Buxheti i Komunës së Mitrovicës për vitin 2021 është 20,725,819€.

Grandi i Përgjithshëm është në vlerë 7,106,748€;

Granti specifik i Arsimit 8,776,311€;

Granti specifik i Shëndetësisë 2,506,903€;

Të hyrat vetanake në vlerë 2,335,857€.

Ky buxhet do të shfrytëzohet drejt dhe në përputhje me kërkesat e qytetarëve.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat