Kush janë personat që punuan në ligjin që po tmerron politikanët e Kosovës?

Aktuale

Kush janë personat që punuan në ligjin që po tmerron politikanët e Kosovës?

Më: 10 prill 2021 Në ora: 20:29
Albulena Haxhiu

Koncept-dokumenti për konfiskimin e pasurisë së pajustifikueshme i iniciuar nga ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu tanimë po e pret dritën jeshile nga Qeveria e Kosovës.

Koncept-dokumenti i dërguar në Qeverinë e Kosovës po parasheh hetim për pasurinë e fituar në mënyrë të paligjshme për të gjithë shërbyesit civil e zyrtarë të punësuar në institucionet publike.

Por kush janë personat që punuan në hartimin e këtij koncet-dokumenti që po paralajmëron fortunë në politikën e Kosovës?

Në koncept-dokument bëhet i ditur edhe grupi punues:

1. Lulzim Beqiri, Kryesues, Departamenti për Integrim Evropian dhe Koordinim të Politikave, Ministria e Drejtësisë;

2. Blerim Sallahu, Shef i Kabinetit të Ministres së Drejtësisë;

3. Ardian Bajraktari, Departamenti Ligjor, Ministria e Drejtësisë;

4. Gentrita Bajrami, Departamenti për Integrim Evropian dhe Koordinim të Politikave, Ministria e Drejtësisë;

5. Noliana Kusari, Departamenti Ligjor, Ministria e Drejtësisë;

6. Albina Shabani, Këshilli Gjyqësor i Kosovës

7. Mustafë Tahiri, Këshilli Gjyqësor i Kosovës;

8. Besim Kelmendi, Këshilli Prokurorial i Kosovës;

9. Naim Abazi, Këshilli Prokurorial i Kosovësl

10. Fatmir Karaliti, Policia e Kosovës;

11. Afrim Atashi, Agjencia kundër Korrupsionit

12. Flutra Blakçori, Njësia për Inteligjencë Financiare e Kosovës;

13. Alba Boshnjaku, Sekretariati Koordinues i Qeverisë;

14. Razije Murtezaj, Ministria e Financave dhe Transfereve.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat