Uta Ibrahimi protagoniste në projektin e “GreenPeaks”

Alpinizem

Uta Ibrahimi protagoniste në projektin e “GreenPeaks”

Më: 15 janar 2024 Në ora: 12:08
Foto nga vendngjarja

Alpinistja Uta Ibrahimi ishte protagoniste e projektit të "GreenPeaks", në aktivitetin e tij të parë të shtunën e kaluar në SHFMU, Abdyl Frashëri në Prizren.

Trembëdhjetë fëmijë nga komunitetet e përziera (shqiptarë, boshnjakë, romë dhe turq) morën pjesë në lojëra argëtuese, prezantim mbi ekologjinë dhe një punëtori praktike për krijimin e boçave ushqyese për shpendët.

Programi përfundoi me një udhëtim në parkun e qytetit, ku secili fëmijë zgjodhi pemën e tij të preferuar për të varur ushqyes zogjsh, ia drejtuan Utës pyetjet dhe kuriozitetin e tyre rreth alpinizmit dhe mësuan aftësi të rëndësishme në shkretëtirë, si ngritja e një tende.

"GreenPeaks" falenderoi drejtorin e Shkollës Abdyl Frashëri z. Alidin Flukaj për bashkëpunimin profesional duke i ndihmuar të krijojë grupe fëmijësh që përfitojnë nga këto aktivitete. 

Postimi i plotë:

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat