Simpoziumi II - Roli vendimtar i Arvanitasve në Organizimin dhe Fitoren e Revolucionit Grek - Diaspora Shqiptare në SHBA

Amerika

Simpoziumi II - Roli vendimtar i Arvanitasve në Organizimin dhe Fitoren e Revolucionit Grek - Diaspora Shqiptare në SHBA

Më: 17 maj 2021 Në ora: 19:50
Programi i simpoziumit

Federata Pan Shqiptare e Amerikës VATRA në bashkëpunim me Shkollën Shqipe në Arizona, Qendren Kulturore Shqiptaro-Amerikane “Eagle of Arizona” dhe Shoqata e Grave në Arizona organizojnë Simpoziumin e Dytë të Diasporës në SHBA me titull: "Roli vendimtar i Arvanitasve në Organizimin dhe Fitoren e Revolucionit Grek"

17 panelistë, nga SHBA, Shqipëria, Kosova, Maqedoni e Veriut, Italia, Greqia, Franca dhe Zvicra do të paraqesin studimet e tyre në këtë simpozium.

Simpoziumi do të mbahet ditën e shtunë në 22 Maj 2021

Vendi: Zoom -Online

Linku - https://meetmsk.zoom.us/webinar/register/WN_PXnLCkwmSiaRIaHJpLB-vA

Ju lutemi rregjistrohuni me emailin tuaj

Koha : 8 AM - Pacific time - Arizona

11 AM - Easter time - New York

Komisioni Organizues

Mithat Gashi

Elonia Lasku

Arben Lasku

Elton Mara

Linda Mëniku

Armin Zotaj

Florim Ymeri

Image
Image
Image
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat