libri

Kultura

libri

Nga: Adem Bytyçi Më: 12 maj 2024 Në ora: 16:15
Autori Adem Bytyçi

Ai që na mësojë

Si t ‘shkruajmë

Dhe lexojmë.

Libri është dituri

Ata që e duanë

E vlerësojnë

Si njërën ndër pasuritë

Më t ‘çmuar.

Njeriu sa më shumë lexon

Njerëzimit i kontribuon

Duke ia trasuar rrugën

Se kah duhet t'ia mbajë.

Libri na mëson shumë

Jo vetëm t ‘kaluarën

Por edhe t ‘tanishmen

Dhe t ‘ardhmen

Se si duhet t ‘jetojmë.

Libri është burim i diturisë

Duhet ta lexojmë

Për ta kuptuar

Jetën njerëzore dikur

Dhe t ‘ardhmen e jetës tonë.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat