Komuna e Prishtinës vazhdon aksionin e rrënimit të tejkalimeve të lejeve ndërtimore

Prishtina

Komuna e Prishtinës vazhdon aksionin e rrënimit të tejkalimeve të lejeve ndërtimore

Më: 22 maj 2024 Në ora: 11:01
Sipas vendimit të Inspektoratit të Kryeqytetit sot ky aksion ka vazhduar në një ndërtim në lagjen Arbëria.

Inspektorati i Kryeqytetit po vazhdon me aksionet e rrënimit të tejkalimeve të lejeve ndërtimore.

Sipas vendimit të Inspektoratit të Kryeqytetit sot ky aksion ka vazhduar në një ndërtim në lagjen Arbëria.

“Pas pranimit të ankesave dhe inspektimeve në terren nga ana e Inspektoratit të Kryeqytetit, ka filluar rrënimi dhe evitimi i tejkalimeve të lejes ndërtimore të bëra nga ana e palës konform vendimit të Inspektoratit të Kryeqytetit në një ndërtim në lagjen Arbëria.

Inspektorati i Kryeqytetit vazhdimisht do të bëjë përcjelljen e rrënimit deri në përmbarimin e plotë të aktvendimit për rrënim të lëshuar nga inspektorët kompetent të kryeqytetit”, thuhet në njoftimin e komunës së Prishtinës.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat