Veprimtari nga Amerika: Një milion gënjeshtra të Vuçiqit në KS të OKB-së - Vjosa Osmani me fakte bindëse

Aktuale

Veprimtari nga Amerika: Një milion gënjeshtra të Vuçiqit në KS të OKB-së - Vjosa Osmani me fakte bindëse

Nga: A.SH Më: 22 prill 2024 Në ora: 19:08
Ramazan Bekteshi

Veprimatri shqiptar në Amerikë, Ramazan Bekteshi, ka thënë se në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, presidneti serb tha një milion gënjeshtra për Kosovën.

Sipas tij, me gjitha ato që Vuçiqi foli në KS të OKB-së, ka ndezur zjarrin në vend që ta shuajë.

Shkrimi i plotë:

Një milion gënjeshtra të Vuçiqit në KS të OKB-së

Sot, rrëfimet 'epike' të Vuçiqit në KS të OKB-së u manifestuan përmes aktrimit dhe emocioneve, si dhe gënjeshtrave dhe vajtimeve, të cilat Komiteti i Helsinkit i kishte diskredituar herë pas here.

Sot, Vuçiq tregoi edhe një herë fytyrën e tij të vërtetë si një diktator, një ish-kriminel lufte që minon agresionin paraushtarak të Banjskës, njeriu që mbetet instrumenti më i besuar i Putinit.

Vuçiq sot e ka ndezur zjarrin në vend që ta shuajë.

Sot, Vuçiç, një mohues i gjenocidit, promovoi urrejtje dhe përhapi frikë në vend të paqes, ndërsa në krah të tij ishin Kina dhe Rusia.

Sot diktatori Vuçiq në mënyrë të mjerë e humbi debatin ndaj Presidentes brilante të Kosovës, Vjosa Osmani, e cila trajtoi fakte bindëse.

A million lies of Vucic at the UN SC

Today, Vucic's 'epic' narratives at the UNSC manifested through acting and emotions, as well as lies and lamentations, which the Helsinki Committee had discredited time and time again.

Today, Vucic once again showed his true face as a dictator, a former war criminal who undermind Banjska paramilitary aggression, the man that remains the most trusted instrument of Putin.

Today, Vucic ignited the fire instead of extinguishing it.

Today, Vucic, a genocide denial, promoted hatred and spread fear instead of peace while on his side were China and Russia.

Today, dictator Vucic lost his debate miserably against the brilliant Kosova President, Vjosa Osmani, who addressed convincing facts.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat