E premte, 14 maj 2021
  • Veshjet më të bukura dimërore të Princeshës Diana

    Kur u pyetën se cila e famshme ka veshjet më të mira të festave, Anna Wintour tha Kate Middleton. Ndërsa sigurisht që të gjithë janë dakord me të, duhet të theksojmë se vjehrra e ndjerë e dukeshës kishte një stil të mahnitshëm dimëror.

    Shpesh flitet për sa ndikim ka stili i saj dhe pamjet e saj të motit të ftohtë nuk bëjnë përjashtim.

    Sigurisht, kishte palltot e duhura fillestare dhe të duhura, të cilat ajo i veshi në ngjarje të sanksionuara nga pallati: një pallto e bukur e kuqe. Po ashtu një veshje të Princeshës Diana: një xhaketë e kuqe që ajo vishte ndërsa bënte ski në Austri në vitet ’90.

    Shikoni në galeri disa nga paraqitjet më të veçanta të Princeshës gjatë muajve të ftohtë të dimrit.

1 / 5