E hënë, 06 dhjetor 2021
 • Si u dukën yjet për “Halloween”

  Personazhe të njohur të showbiz-it e morën shumë seriozisht festën e “Halloween-it” dhe u përkushtuan të krijonin look-e që ranë menjëherë në sy.

  Disa zgjodhën të imitonin përbindëshat, zombit, shtrigat dhe personazhe të tjerë të filmave horror që ndjek makthet tuaja.

  Disa VIP-a kishin vendosur të imitonin njëri-tjetrin, ndërsa artiste të tjera e kishin shumë të qartë qëllimin për t’u dukur sa më tërheqëse dhe sensuale.

  Teddi Mellencamp Arroyave, Dorit Kemsley, Kathy Hilton, Kyle Richards dhe Lisa Rinna morën pjesë në premierën e festës së kostumeve të ‘Halloween Kills’.

  Ngjarja në Teatrin Kinez TCL në Hollywood, kishte një kod të rreptë veshjeje dhe të gjithë yjet duhet t’i përmbaheshin.

1 / 10