E enjte, 20 janar 2022
 • Mënyrat më të bukura për veshjen e një shalli

  Tani që jemi në stinën e dimrit, mund t’i shikoni rrobat e mbetura nga vitet e kaluara si një mundësi për t’i veshur përsëri.

  Plus, me kohë të bollshme për të kursyer dhe jo shumë për të bërë, krijimi i kreativitetit dhe gjetja e mënyrave të reja krijuese për të stiluar rrobat tuaja të vjetra është pikërisht ajo çfarë ju duhet.

  Për shembull? Një shall i mirë i vjetër. Jo vetëm një ngrohës i leshtë dimri, por në të vërtetë një element kryesor i gardërobës dimërore me një mori përdorimesh.

  Stilistja Laura Friedman, autore e “50 mënyra për të veshur një shall” ka dhënë ide inspirimi për mënyrat më të bukura për kombinim e shallit këtë vit.

  Në galeri gjeni idetë më të bukura inspiruese.

1 / 8