Kola: Rritja e çmimit të energjisë elektrike strategji e lehtë, duhet një koorporatë e përgjegjshme

Shqipëria

Kola: Rritja e çmimit të energjisë elektrike strategji e lehtë, duhet një koorporatë e përgjegjshme

Më: 26 shkurt 2021 Në ora: 23:04
Vehap Kola

Analisti Vehap Kola u shpreh OSHEE është një ndër kompanitë më të mëdha në vend dhe ku rreziku për korrupsion është më i madh.

Kola: OSHEE është një ndër kompanitë më të mëdha në vend dhe ku rreziku për korrupsion është më i madh. Strategji më të lehtë se sa rritja e çmimit kur nuk realizohen qëllimet nuk ka. Mundësi për të imponuar kontrata familjare dhe biznesi për të rritur shëndetin e korporatës.

Ky nuk është element i mirë menaxhimi për këtë sektor. Rikthimi te një korporatë e përgjegjshme, ku çmimin e ka më shumë për shkak të humbjeve dhe abuzive, është e mundur që të bëhet një ulje çmimi familjarët deri në 300 kwh.

Rritja e çmimit të energjisë, justifikimi ishte banal, që njerëzit duhet të konsumojnë më pak energjinë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat