Emërohen anëtarët e Komisionit të Garave të FBK-së

Basketboll

Emërohen anëtarët e Komisionit të Garave të FBK-së

Më: 19 shtator 2023 Në ora: 14:13
Pamje nga një ndeshje

Bazuar në kompetencat e Bordit të Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) që dalin nga Neni 24 i Statutit, si dhe bazuar në Rregulloren e Punës së Bordit të FBK-së, më 19.09.2023, Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) emëron anëtarët e Komisioneve të FBK-së për edicionin 2023/24 si në vijim:

Komisioni i Garave i FBK-së:

Armend Hamiti (Kryetar);

Arben Polloshka (Anëtar);

Arianit Shala (Anëtar).

Komisioni Disiplinor i FBK-së:

Fidan Hamiti (Kryetar);

Omer Daku (Anëtar);

Afrim Kamishi (Anëtar).

Komisioni i Arbitrazhit të FBK-së:

Korab Sejdiu (Kryetar);

Lulzim Fushtica (Anëtar);

Partin Pruthi (Anëtar).

Komisioni për Licencim dhe Transfere i FBK-së:

Valdet Spahija (Kryetar);

Nexhdet Hoxha (Anëtar);

Bekim Dugolli (Anëtar).

Ky vendim hyn në fuqi në ditën e miratimit të tij, njofton në emër të Bordit të FBK-së, Arben Fetahu.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat