E premte, 07 maj 2021
  • Aq shumë kishin nevojë të bënin një sy gjumë, sa që nuk zgjodhën as vendin dhe as kohën

    Këta njerëz aq shumë kishin nevojë për gjum sa nuk zgjodhën as kohën dhe as vendin

    Pa dyshim, ne të gjithë ndonjëherë ndodh që kotemi, veçanërisht në transportin publik gjatë rrugës për në shtëpi nga puna.

    Por, gjithmonë shpresojmë që mos të jemi në pozita që do të bëhemi objekt i talljes në rrjetet sociale.

    Më poshtë kemi përzgjedhur disa prej fotografive të njerëzve që kanë fjetur në pozita të ndryshme. 

1 / 8