Pyetje prokurores Fatime Fetahut?

Maqedonia

Pyetje prokurores Fatime Fetahut?

Sulejman Mehazi Nga Sulejman Mehazi Më 3 shkurt 2021 Në ora: 21:50
Fatime Fetahu

A ende moj prokurorja jonë e Pollogut, Fatime, nuk e keni kuptuar se "Monstra" është e do mbetet trillim gjyqësor, po edhe sorrat, zogjtë e peshqit e liqenit në vendin e vrasjes së të rinjëve e dinë këtë, kurse ju jo?

Si është e mundur që gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut e dinë se "Monstra" ishte, është dhe mbetet hapur e padyshim proces i montuar politik e gjyqësor për të shpëtuar Trajko Veljanovskin. Për t'u çuditur e habitur!, vetëm prokurorja jonë manekeni e veshur me të zeza, Fatime Fetahu, nuk di gjë, se, ata maqedonasit e ri të vrarë kanë dhunuar apo kanë bërë (seks në grupe) me vajzen e Veljanovskit, drogmene e kapur me drogë në kufirin me Greqinë që me intervenimin e Qeverisë leshohet nga policia.

Si është e mundur që prokurorja e veshur me të zeza Fatime Fetahu mos të kuptojë se llogarinë e Veljanovskit e paguajnë shqiptarët e dënuar dhe maqedonasit e vrarë në një vend tjetër e të bartur te liqeni.

Me vrasjen e maqedonasve, gjyqi e prokuroria janë duke dëshmuar veprime e veti tipike serbe, vetëm serbët vrasin fëmijët e vet, pasi i vrasin i marrin tinëz e i lënë para derës së të tjereve për të  hudhur e bërë sherre djajsh.

Fituesi kryesor nga ky proces është Trajko Velanovski e askush tjetër e nderuar prokurore Fatime Fetahu, që, ju fuqishëm e mbroni me deklatatat tuaja.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat