Nëndega e LDK-së për Austrinë e Epërme

Diaspora

Nëndega e LDK-së për Austrinë e Epërme

Nga: Miftar Zagragja Më: 13 nëntor 2023 Në ora: 08:20
Foto ilustrim

Riorganizohet Nëndega e LDK-së për Austrinë e Epërme.

Këtu jeton e punon edhe një komunitet shqiptarësh, të organizuar mirë në Aktivin e LDK-së, që dallon.

E themi këtë sepse, i vetmi është ky aktivë që ka ruajtur një organizim dhe aktivitet si në fillimet e themelimit të tij e deri me sodë.Me nismën e një grupi të të rinjëve, në Austrinë e Epërme, është riorganizua Nëndega e”LDK-së”në Austrinë e Epërme Linz. Në kuvendin themelues është zgjedhur kryesia dhe organet tjera që do të udhëheqin kët Nëndeg.Dega e Lidhjes Demokratike të Kosoves në Austrinë e Epërme, riorganizuar nëndegen e saj të LDK-së në Austrin e Epërme, me ç'rast u zgjodh edhe kryesia e re me mandat dyëvjeqar.

Image
Linz-një grup aktivistësh të LDK-së dhe te LDD-së Ahmet Sallahi,Sylejman Shala,Raif Hasni,Mehdi Prushi

Më 11-11-2023 të vititë. Kryetar është zgjedhur: Mehdi Prushi,i ,, LDK-së”, kryesia dhe organet tjera që do të udhëheqin kët nëndege së ,,LDK-së jonë zgjedhur:Miftar Zagragja,Liridon Zagragja, Sylejman Shala,Ahmet Sallahi,Nazmi Raci, Sherif Ferizi,Besim Zeqaj,Dul Krasniqi,Demokrat Prushi dhe Mergim Sallahi.

Se LDK-ja është në rrugë kah mobilizimi iforcave duke ua dhënë mundësinë kuadrove të reja të kyqen në LDK, dhe me kontributin e secilit t'ia arrijmë qëllimeve tona të përbashkëta kombëtare e partiake.Andaj si deri më tash, Degët e LDK-së në diasporë duhet vazhduar punen, kuptohet me përkrahjen edhe të kryesisë qendrore.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat