Tone Tanushaj

Perkujtime

E shtunë, 23 shtator 2023

Tone Tanushaj

Më: 18 maj 2023 Në ora: 00:06
Tone Tanushaj

Sot më 18.05.2023 u bënë 9 vite nga vdekja e Nanës dhe gjyshes tonë të dashur.

Vitet që kalojnë kurrë nuk do ta shuajnë dhimbjen, kujtimin, dashurinë dhe respektin për Ty.

Mungesa jote është zbrazëti që nuk plotësohet kurrë , është pjesë e jetës sonë. 

Me shumë mall ju kujtojnë: Djemtë, vajza dhe rejat, nipat dhe mbesat si dhe mbar Familja Tanushaj nga Fshati Novosellë e Epërme (Gjakovës), Zvicra dhe SHBA-ja.

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat