Tunë (Gjon) Tanushaj

Perkujtime

E hënë, 22 prill 2024

Tunë (Gjon) Tanushaj

Më: 17 janar 2024 Në ora: 00:00
Tunë (Gjon) Tanushaj

Koha që kaloi kurrë nuk do ta shuajë dhimbjen, kujtimin, dashurinë dhe respektin për ty.

Mungesa jote është zbrazëti që nuk plotësohet kurrë, por ne të dashurit e tu po mundohemi të bëhemi të fortë për hir të kujtimeve të mira që na i le.

Të përkujtojnë:

Djali Arbeni, bashkëshortja, vajzat, motra dhe vëllezërit.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat