Tone Tanushaj

Perkujtime

E premte, 14 qershor 2024

Tone Tanushaj

Më: 18 maj 2024 Në ora: 00:01
Tone Tanushaj

Sot më 18.05.2024 u bënë 10 vite nga vdekja e Nanës dhe gjyshes tonë të dashur


Vitet që kalojnë kurrë nuk do ta shuajnë dhimbjen, kujtimin, dashurinë dhe respektin për Ty .

Mungesa jote është zbrazëti që nuk plotësohet kurrë , është pjesë e jetës sonë.

Me shumë mall ju kujtojnë: djemtë , vajza dhe rejat, nipat dhe mbesat si dhe mbar Familja Tanushaj nga Fshati Novosella e Epërme (Gjakovë-s) , Zvicra dhe SHBA-ja

.

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat