​Pjesëtarët e ushtrisë përfunduan “Kursin për Qitës i Mprehtë’’

Aktuale

​Pjesëtarët e ushtrisë përfunduan “Kursin për Qitës i Mprehtë’’

Më: 22 prill 2024 Në ora: 20:26
​Pjesëtarët e ushtrisë

Ministi i Mbrojtjes Ejup Maqedonci tha se pjesëtarët e ushtrisë të Regjimentit të Tretë të Këmbësorisë (R3K) të Komandës së Forcave Tokësore, përfunduan “Kursin për Qitës i Mprehtë’’ me Snajper SigSauer të realizuar në bashkëpunim me Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes (KDS).

“Trajnimi është zhvilluar nga instruktorë të R3K, dhe kishte për qëllim ngritjen e kapaciteteve ushtarake për “Qitës të Mprehtë” të skuadrës, për të aftësuar pjesëtarët në përdorimin e këtij lloji të armës dhe pajisjeve shtesë të cilat përdoren për realizim të qitjes”, tha ai.

Postimi i plotë:

Pjesëtarët e ushtrisë sonë të Regjimenti të Tretë të Këmbësorisë (R3K) të Komandës së Forcave Tokësore, përfunduan “Kursin për Qitës i Mprehtë’’ me Snajper SigSauer të realizuar në bashkëpunim me Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes (KDS).

Trajnimi është zhvilluar nga instruktorë të R3K, dhe kishte për qëllim ngritjen e kapaciteteve ushtarake për “Qitës të Mprehtë” të skuadrës, për të aftësuar pjesëtarët në përdorimin e këtij lloji të armës dhe pajisjeve shtesë të cilat përdoren për realizim të qitjes.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat