Bukuri e rrallë

Alpinizem

Bukuri e rrallë

Më: 5 dhjetor 2019 Në ora: 10:17
Bukuri e rrallë

Me datën 1 dhjetor 2019 Hikingnjeri organizoi ecjen për në Majën e Koritnikut / Majën e Pikellimës 2395, e cila gjendet në mes të Dragashit dhe Kukësit.

Për dallim nga ecjet e mëhershme me grup në këtë maje, të cilat i nisnim nga fshati Rapçe, këtë herë ecjen e filluam nga fshati Buçë.

Ecja shkoi në stilin "pure adventure" nëpër shtigje të gjëra malore, pyje, pjerrtësina, borë, atmosfere pozitive dhe pamje pa fund (gati sa su shihte edhe Stambolli).

Në fillim temperaturat ishin solide por në mesditë filluan të zbritnin, ku kah pasditja arritën në -20 C!!

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat