Rënie gurësh e inertesh nga reshjet e shiut, ja rrugët me probleme

Shqipëria

Rënie gurësh e inertesh nga reshjet e shiut, ja rrugët me probleme

Më: 29 nëntor 2021 Në ora: 10:58
ARRSH njofton se po punohet për pastrimin e akseve.

Reshjet e shiut kanë vijuar me intensitet gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit kanë sjellë probleme në qarkullimin e automjteve në disa segmente rrugore.

Reshjet kanë shkaktuar rënie gurësh, drurë, materiale e inerte në rrugë. Sipas ARRSH akset më problematike janë: Bajram Curri–Valbonë, Kukës–Ura e Zapodit, Kukës–Bushtricë, Elbasan-Gjinar, Librazhd-Steblevë, Qafë Muzinë-Qafë Dushk–Peshkopi, Librazhd–Përrenjas,Elbasan–Qafë Thanë dhe në Llogara.

ARRSH njofton se po punohet për pastrimin e akseve. Aktualisht të gjitha akset janë të kalueshme.

Apelohet që përdoruesit e rrugës të bëjnë kujdes në lëvizje dhe të respektojnë sinjalistikën rrugore të reduktojnë shpejtësinë për shkak të lagështisë në rrugë.

Njoftimi i ARRSH:

Reshjet e shiut kanë vijuar me intensitet gjatë natës dhe në orët e para të mëngjesit duke sjellë edhe rënie gurësh, drurë, materiale e inerte në rrugë si në: Bajram Curri–Valbonë, Kukës–Ura e Zapodit, Kukës–Bushtricë, Elbasan-Gjinar, Librazhd-Steblevë, Qafë Muzinë-Qafë Dushk–Peshkopi, Librazhd–Përrenjas,Elbasan–Qafë Thanë dhe në Llogara.

Kontraktorët kanë punuar gjatë natës për pastrimin e akseve

Të gjitha akset janë të kalueshme

Përdoruesit e rrugës të bëjnë kujdes në lëvizje dhe të respektojnë sinjalistikën rrugore të reduktojnë shpejtësinë për shkak të lagështisë në rrugë.

Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat