SHBK “Salih Çekaj” në Zvicër ju uron Vitin e Ri 2023

Zvicra

SHBK “Salih Çekaj” në Zvicër ju uron Vitin e Ri 2023

Më: 31 dhjetor 2022 Në ora: 15:50
Shoqata “SALIH ÇEKAJ”

Shoqata “SALIH ÇEKAJ” në seli në Zvicër uron festën e Vitit të Ri 2023.

Kjo shoqatë gjithashtu falënderon të gjithë kontributin dhe bashkëpunimin.

Urimi në Facebook:

SHBK"SALIH ÇEKAJ" në Zvicër ju uron Vitin e Ri 2023, anëtarësisë së saj, të gjithë kontribuesve dhe mbarë popullit shqiptarë kudo që jan. Anëtarësi dhe kondribues të nderuar të shoqatës, ju falëmnderojmë nga zemra për kondributin dhe bashkpunimin tuaj, pa të cilin nuk do i kishim këto suksese, për të cilat krenohemi me të drejt. Urojmë që në vitin 2023 anëtarësia jonë të rritet, kontribuesit të shtohen dhe ndihma jonë të shumëfishohet për nevojtarët. Urojmë që viti 2023 të jetë një vit i mbarë, me shumë suksese, begati, përparim dhe unitet mbarëshqiptar.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat