​Qeveria merr këtë vendim në mbledhjen e radhës

Aktuale

​Qeveria merr këtë vendim në mbledhjen e radhës

Më: 21 qershor 2024 Në ora: 21:36
Qeveria e Kosovës

​Qeveria merr këtë vendim në mbledhjen e radhës

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme elektronike ka emëruar Komisionin ad hoc për vlerësimin profesional për pranim për pozitën e lartë të kategorisë drejtuese të drejtorit të përgjithshëm të Agjencisë së Shoqërisë së Informacionit.

Kryesues i komisionit është emëruar Naim Gashi, drejtor i përgjithshëm i Agjencisë së Kosovës për Akreditim.

Anëtarët e komisionit janë Naim Bardiqi, sekretar i përgjithshëm në Ministrinë e Shëndetësisë, Venera Çerkini, sekretare e përgjithshme në Ministrinë e Bujqësisë, Ahmet Gashi, ushtrues detyre i udhëheqësit të Njësisë për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore pranë Ministrisë së Brendshme dhe Besnik Aliu, ekspert i jashtëm.

commentFirst article
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat