Raif (Ramadan) Shkodra

Perkujtime

E martë, 27 shkurt 2024

Raif (Ramadan) Shkodra

Më: 24 nëntor 2023 Në ora: 00:01

Sa shpejt kaloi një vit e ne kurrsesi s’po mund të mësohemi me mungesën tënde.

E vështirë qenka jeta pa praninë tënde, por ne po mundohemi të bëhemi të fortë për hir të kujtimeve të mira që na i le.

Do të mbetesh përgjithmonë i paharruar në zemrat tona!

Të përkujtojnë: Nëna, vëllezërit, dhe motrat; bashkëshortja me fëmijët e gjithashtu nipat dhe mbesat, si dhe mbarë farefisi i familjes tonë të gjerë, Shkodra.

Më të lexuarat
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat