E hënë, 15 gusht 2022
  • Kur thua këmishën mëndafshi, në mendje të vijnë menjëherë vitet 80` apo 90`, epoka e artë e Gianni Versaces, e modës eksentrike dhe pushimet ekskluzive nga Capri në Saint-Tropez.

    Së fundi, është rikthyer dhe më shumëngjyrëshe se kurrë!

    Po cilat janë kombinimet më të bukura për ti dhënë vlerën që meriton në veshje? Ekspertët e fushës kanë dalë me disa ide, të cilave siç thonë, nuk u “ikën koha kurrë”

1 / 5