E martë, 27 shkurt 2024
  • Ky është modeli më i dashur i flokëve për pranverë - verë 2022

    Me çeljen e pranverës kanë nisur edhe ndryshimet në “look” dhe ndryshimi më i shpeshtë që vajzat e ekranit kanë bërë përveçse mund t’i kenë dhënë nuanca më të hapura flokëve, ka qenë prerja e balukeve.

    Nga Jonida Maliqi, e cila u shfaq e para me këtë prerje tek Kida, Beatrix apo Poni.

    Këngëtaret kanë treguar se ky sezon i përket balukeve dhe madje edhe flokëve të prerë shkurt deri tek supet.

    Po ju do guxonit ta bëni këtë ndryshim teksa pranvera i jep dorën verës?

1 / 5