Përfundojë zgjerimi i rrugës së “Plastikës” në Shkup

Shkupi

Përfundojë zgjerimi i rrugës së “Plastikës” në Shkup

Më: 17 maj 2020 Në ora: 10:56
Rruga

Këtë fundjavë, ekipet e Qytetit të Shkupit finalizuan fazën e parë të zgjerimit dhe rikonstruimit të sheshit “Nikolla Karev”, e njohur si “Rruga e Plastikës”, e cila i jep Shkupit një rrugë tjetër moderne që ka katër korsi, shteg për biçikleta dhe një shteg për këmbësor dhe gjelbërim, thonë autoritetet e qytetit.

“Në periudhën e kaluar është punuar në mënyrë intensive për rikonstruimin dhe zgjerimin e sheshit i cili ka rëndësi të madhe në komunikacionin e Shkupit sepse lidh 4 komuna – Gazi Babës, Çairit, Qendrës dhe Karposhit. Prandaj, ky rikonstruktim është veçanërisht i rëndësishëm dhe me interes të veçantë për qytetarët që në një numër të madh lëvizin dhe kalojnë çdo ditë në këtë pjesë të ngjeshur të qytetit”, shtohet deklarata.

Punimet e ndërtimit këtë fundjavë u kryen në shtrirje nga kryqëzimi me rrugën “Samoilova” pranë Ambasadës Amerikane, në hyrje të kazermës “Ilinden”, dhe me rikonstruimin e rrugës nga kryqëzimi Bitpazar në një gjatësi totale prej 1.440 metrash, Shkupi mori një tjetër zgjidhje të re të shesheve.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat