Gjykimi për rastin “Lidhja ndërkombëtare” anulohet për javën e ardhshme

Maqedonia

Gjykimi për rastin “Lidhja ndërkombëtare” anulohet për javën e ardhshme

Më: 24 shkurt 2021 Në ora: 11:03
Gjykimi për rastin “Lidhja ndërkombëtare”

Seanca e sotme gjyqësore për financimin e organizatës joqeveritare “Lidhja Ndërkombëtare”, shtyhet për më 3 mars, me kërkesë të prokurorit publik, për shkak të prezencës së tij në një seancë tjetër.

Rastin e udhëheq gjykatësi Sofçe Gavrillova-Efremovska dhe gjendet në procedurë dëshmuese.

Për rastin me organizatën joqeveritare “Lidhja Ndërkombëtare” të themeluar nga Bojan Jovanovski-Boki 13, akuzohen edhe Frosina Remenski, Mile Jovanovski dhe Jasna Mandiq-Ercegoviq.

“Për shkak të interesimit të mediave që ndjekin seancën kryesore për rastin me nr. 49/20, i njohur për publikun si ‘Lidhja Ndërkombëtare’, ne informojmë publikun se me kërkesë të prokurorit publik kompetent, për shkak të pranisë në një seance tjetër dëgjimore, gjykimi shtyhet, për të cilin palët në procedurë tashmë janë njoftuar. Data tjetër për rifillimin e seancës kryesore është 3 mars 2021 ”, thuhet në deklaratën e Gjykatës Penale të Shkupit.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat