Qeveria e RMV-së miraton vendimin për respektim të parimit të përfaqësimit gjatë punësimit në sektorin privat

Maqedonia

Qeveria e RMV-së miraton vendimin për respektim të parimit të përfaqësimit gjatë punësimit në sektorin privat

Më: 2 mars 2021 Në ora: 19:35
Foto ilustrim

Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut gjatë zbatimit të programeve dhe masave të punësimit do të respektoj të gjitha parimet themelore të nevojshme.

Gjatë seancës së sotme, qeveria e RMV-së miratoi vendimin për respektim e parimit të përfaqësimit të drejt dhe adekuat të të gjitha kategorive shoqërore në SEKTORIN PRIVAT sa i përket kombësisë, gjinisë, religjionit, racës në pajtim me standardet e parapara nga Kombet e Bashkuara dhe Organizata Ndërkombëtare e Punës.

Gjithashtu sot miratuam edhe inkurajimin dhe zhvillimin e barabartë në përputhje me të dhënat e Byrosë për Zhvillim Rajonal dhe nivelin e zhvillimit të rajoneve planifikuese në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Shfaq komentet
comments powered by Disqus
Sot mund të lexoni Shfletoni kopertinat